Важна информация

Наши ученици взеха участие в Третия ежегоден турнир по тенис на маса, провел се на 23.03.2018г. в малката зала на Арена Армеец.

Прочети още: ...

Още една победа на отбора по волейбол - девойки /8-10 клас/. На провелият се турнир " Възраждане фест" нашите момичета спечелиха безапелационно златните медали водени от Екатерина Димитрова - преподавател по ФВС.

Честито!

снимки от награждаването

На провелия се на 27-28.05 турнир "MASTERS"- заключителен кръг от купа "България", на който се състезават само първите 8 в ранглистата за годината, Димитрия Василева от 4 "Г" клас завоюва сребърен медал и завърши сезона втора в ранглистата за България на рапира до 11г. Финала тя загуби с 8:7 туша поради изтичане на регламентираното време.

Прочети още: ...

На 23.05.2016 г. в 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" традиционно бяха наградени печелившите отбори в район "Слатина" от общинския кръг на ученическите спортни игри. На тържеството в двора на училището бяха връчени специално изработени купи и грамоти на класираните на призови места отбори по баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, лека атлетика, шахмат, бадминтон и тенис на маса. Наградите бяха връчени лично от първия българин с по два медала от две Олимпиади и двукратен световен шампион по спортна гимнастика, г-н Йордан Йовчев, единственият гимнастик, който записва участие на шест Олимпиади, от легендарния треньор по баскетбол и президент на националната баскетболна лига, г-н Константин Папазов - Тити, от г-н Тервел Пулев, трикратен евпорейски медалист и бронзов медалист от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. и от д-р Ирена Димитрова - директор на дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм" в Столична община. Гостите бяха поздравени с изпълнения на Танцова трупа „Терпсихора” към 31 СУЧЕМ „Иван Вазов”, с художествени ръководители Теодора Байчева и Джулия Йорданова.
За нас беше чест да предоставим подходящи условия  за награждаването и да помогнем с организацията, а фактът, че много от наградите бяха за отбори на 31 СУЧЕМ, може само да ни радва. Ето и отборите ни, които са на първо място:

 1. Футбол       11-12 клас
 2. Футбол        5-7 клас
 3. Баскетбол  11-12 клас -юноши
 4. Баскетбол  11-12 клас - девойки
 5. Баскетбол   8-10 клас -юноши
 6. Волейбол   11-12 клас -юноши
 7. Волейбол   11-12 клас- девойки
 8. Волейбол   8-10 клас- юноши
 9. Волейбол   8-10 клас - девойки
 10. Волейбол   5-7 клас- момичета
 11. Волейбол   5-7 клас- момчета
 12. Бадминтон 8-10 клас - девойки 
 13. Шахмат      8-10 клас 


Страхотен успех на  волейболния отбор!

На градското първенство по волейбол, трети етап от ученически игри 2016-2017г. девойките на 31 СУЧЕМ ' Иван Вазов" под ръководството на г-жа Екатерина Димитрова спечелиха Второ място, което е небивал успех до сега. Поздравления за момичетата в състав:
  

Илияна Илиева Георгиева

10д

Светлана Борисова Пинтева

10д

Ана Калинова Николаева

10в

Анелина Найденова Найденова

10в

Станислава Тодорова Лангочева

Ралица Заркова Георгиева

Сандра Малин Янковска

Михаела Ивайлова Стоицева

 

БРАВО, МОМИЧЕТА!


Девойките 
 от отбора на 31 СУЧЕМ "Ив.Вазов" завоюваха почетното четвърто място от на републиканското първенство по баскетбол в град Варна. Състав на отбора с водач г-жа  Мария Иванова и помощник Олга Тодорова:

Калина Тодорова Иванова             11в

Виктория Венциславова Иванова  10а

Калина Атанасова Манева              11д

Милена Петрова Матуска                11б

Калина Дамянова Петрова              11б

Ванеса Павлова Ненова                 11б

Виктория Великова                           11Д

Милена Петрова Матуска                11б

Яна Иванова Чакалова                   11б

Калина Иванова от 11в клас спечели приза най-добър реализатор на турнира.

 

БРАВО, МОМИЧЕТА!

Девойките на 31 СУЧЕМ"Ив.Вазов" завоюваха за поредна година първо място на градското първенство по баскетбол и се класираха за републиканското в град Варна .Състав на отбора с водач г-жа Мария Иванова

Прочети още: ...

Младият талант Елена Стоилова от 4 "Г" клас в 31 СУЧЕМ използва последните седмици от ски-сезона, за да спечели още две награди:

Прочети още: ...

Търсене в сайта

Наука

Абонамент новини