Важна информация

Абонамент новини

На провелия се на 27-28.05 турнир "MASTERS"- заключителен кръг от купа "България", на който се състезават само първите 8 в ранглистата за годината, Димитрия Василева от 4 "Г" клас завоюва сребърен медал и завърши сезона втора в ранглистата за България на рапира до 11г. Финала тя загуби с 8:7 туша поради изтичане на регламентираното време.

Прочети още: ...

БРАВО, МОМИЧЕТА!

Девойките на 31 СУЧЕМ"Ив.Вазов" завоюваха за поредна година първо място на градското първенство по баскетбол и се класираха за републиканското в град Варна .Състав на отбора с водач г-жа Мария Иванова

Прочети още: ...

Младият талант Елена Стоилова от 4 "Г" клас в 31 СУЧЕМ използва последните седмици от ски-сезона, за да спечели още две награди:

Прочети още: ...

Димитрия Василева  от 4 "Г" клас в 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" отново се прояви в областта на фехтовката.

Прочети още: ...

На провелия се на 18.12.2016г. Коледен турнир по фехтовка Димитрия Василева от 4 "Г" клас завоюва  златен медал, под ръководството на треньорите Камелия Александрова и Васил Попов.

Прочети още: ...

На провелия се втори кръг от Купа България и купа Шумен на 10 и 11 декември в град Шумен Димитрия Василева от 4 "Г" клас - състезател на клуб „Олимпик“ под ръководството на всеотдайния треньор Васил Попов завоюва бронзов медал. Димитрия изгуби среброто в изключително оспорван финал, завършил с резултат 10:9.

Прочети още: ...

Каролина Ковачева от 12 "А" клас донесе нови награди от състезание по любимия й спорт - художествена гимнастика.

Прочети още: ...

Ученичката от 4 "Г" клас в 31 СУЧЕМ Ивайла Слави Савова спечели за поредна година второ място на танцовия конкурс "София оупън денс фестивал".

Прочети още: ...

Търсене в сайта

Наука

Спорт, изкуство