Търсене в сайта

Важна информация

Признание

БРАВО, МОМИЧЕТА!
Отново сред първите. Отборът на 31 СУЧЕМ "Иван Вазов " - девойки 11-12 клас - е отново сред най добрите в столицата. На Градското първенство по баскетбол прекрасните ни момичета завоюваха сребърните медали и се наредиха за поредна година в редиците на най-добрите училища в София.

Прочети още: ...

Браво на Грета Христова от 3а клас, която с отбора си по акробатика завоюва първо място на Международния турнир в гр. Чезенатико, Италия, проведен от 28.03 до 02.04.2018 г.

Прочети още: ...

Наши ученици взеха участие в Третия ежегоден турнир по тенис на маса, провел се на 23.03.2018г. в малката зала на Арена Армеец.

Прочети още: ...

Ева Илинова 5 д клас от клуб "Левски Илиана" спечели злато за въже в А категория на Националния турнир по художествена гимнастика "Ангелите на България", който се организира от клуб по художествена гимнастика ЦСКА, със съдействието на Българската федерация по художествена гимнастика.

Прочети още: ...

В международното състезание на клуб "Академик", което се проведе в края на декември, Ема Младенова от 3а клас стана първа на въже, втора без уред и втора в многобоя. В състезание, проведено на 10.02 2018 година, Ема е 3-та на въже и 4-та в многобоя. В кръга от републиканското състезание за купа "Берое" на всички състезание Ема се бори в елитната категория А за девойки възраст до 10г или 11г. На този кръг от републиканското състезание тя стана 3-та на въже и 3-та в многобоя.

Прочети още: ...

Още една победа на отбора по волейбол - девойки /8-10 клас/. На провелият се турнир " Възраждане фест" нашите момичета спечелиха безапелационно златните медали водени от Екатерина Димитрова - преподавател по ФВС.

Честито!

снимки от награждаването

На провелия се на 27-28.05 турнир "MASTERS"- заключителен кръг от купа "България", на който се състезават само първите 8 в ранглистата за годината, Димитрия Василева от 4 "Г" клас завоюва сребърен медал и завърши сезона втора в ранглистата за България на рапира до 11г. Финала тя загуби с 8:7 туша поради изтичане на регламентираното време.

Прочети още: ...

На 23.05.2016 г. в 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" традиционно бяха наградени печелившите отбори в район "Слатина" от общинския кръг на ученическите спортни игри. На тържеството в двора на училището бяха връчени специално изработени купи и грамоти на класираните на призови места отбори по баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, лека атлетика, шахмат, бадминтон и тенис на маса. Наградите бяха връчени лично от първия българин с по два медала от две Олимпиади и двукратен световен шампион по спортна гимнастика, г-н Йордан Йовчев, единственият гимнастик, който записва участие на шест Олимпиади, от легендарния треньор по баскетбол и президент на националната баскетболна лига, г-н Константин Папазов - Тити, от г-н Тервел Пулев, трикратен евпорейски медалист и бронзов медалист от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. и от д-р Ирена Димитрова - директор на дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм" в Столична община. Гостите бяха поздравени с изпълнения на Танцова трупа „Терпсихора” към 31 СУЧЕМ „Иван Вазов”, с художествени ръководители Теодора Байчева и Джулия Йорданова.
За нас беше чест да предоставим подходящи условия  за награждаването и да помогнем с организацията, а фактът, че много от наградите бяха за отбори на 31 СУЧЕМ, може само да ни радва. Ето и отборите ни, които са на първо място:

 1. Футбол       11-12 клас
 2. Футбол        5-7 клас
 3. Баскетбол  11-12 клас -юноши
 4. Баскетбол  11-12 клас - девойки
 5. Баскетбол   8-10 клас -юноши
 6. Волейбол   11-12 клас -юноши
 7. Волейбол   11-12 клас- девойки
 8. Волейбол   8-10 клас- юноши
 9. Волейбол   8-10 клас - девойки
 10. Волейбол   5-7 клас- момичета
 11. Волейбол   5-7 клас- момчета
 12. Бадминтон 8-10 клас - девойки 
 13. Шахмат      8-10 клас 


Наука

Спорт, изкуство