Търсене в сайта

Признание

Разгледайте рисунките на нашите ученици от последните месеци на 2017-2018 учебна година, посветени на различни теми - домашни любимци, митични животни, спорт, космос и други:

Прочети още: ...

През месец май Националният природонаучен музей беше домакин на четвъртия конкурс „Биологията – интересна и достъпна“ за изработване на модели на обекти, явления и процеси по Биология (кликнете ТУК за повече информация за събитието).

Прочети още: ...

На 23-25.03.2018 се проведе Vll международен фестивал с конкурсен характер АВАNICO за испанска песен и танц, който включва също песни на италиански и френски. Нашата хорова формация Cantico зае почетното второ място. Под ръководството на г-жа Боянка Спасова децата от 31 СУЧЕМ се представиха повече от достойно.

Прочети още: ...

Предоставяме ви още една наслада за окото - живописните рисунки на учениците в 31 СУЧЕМ от месеците февруари-март:

Прочети още: ...

Разгледайте десетте най-добри рисунки, които продължават да участват в конкурса "Рицарят в мен". Само пет от тях ще се класират за регионалния етап на състезанието. По-надолу сме изложили и останалите рисунки, които участваха в надпреварата.

Прочети още: ...

През януари не видяхме много снежни пейзажи на живо, затова пък разгледайте белите рисунки на учениците ни и тяхната загриженост за природата:

Прочети още: ...

В началото на новата година ви поднасяме още от творчеството на учениците ни:

Прочети още: ...

На 25 ноември 2017 г. в РКИЦ, гр. София се проведе финалният кръг на Викторината „Что я знаю о Русско-турецкой Освободительной войне 1877-1878 гг.? Свобода Болгарии и Россия”, посветена на 140-та годишнина от Руско-турската война.

Прочети още: ...

Наука

Спорт, изкуство