Търсене в сайта

Признание

Без много думи Ви предоставяме информация за успеха на тези от зрелостниците ни, които се явиха на матура по Английски език. Нека числата говорят вместо нас!

Прочети още: ...

Училищното звено на Българския младежки червен кръст организира презентация в два класа, насочена към превенция на ХИВ/СПИН. Учениците от 9 Б и 10 Б клас научиха повече по този въпрос от главния лектор - Карина Караиванова от 10 Г клас и координатора за 31 СУЧЕМ - Боряна Стоянова от 10 А клас. Поздравяваме екипа на БмЧК в училището и се радваме, че наши ученици посвещават времето и усилията си на подобни благородни каузи.

Прочети още: ...

В края на миналата година, през месец декември, учениците от 9Е клас участваха в благотворителната кампания „Дари играчка-2017 г”. Те, с голямо желание и от сърце, събраха и подариха свои плюшени играчки за деца, чиито семейства имат скромни финансови средства. По този начин на Бъдни вечер и Коледа всяко едно дете получи своя подарък от Дядо Коледа.

Прочети още: ...

Учениците в 31 СУЧЕМ подготвиха тази изложба с рисунки, посветени на предстоящия Ден на народните будители. Насладете се на тяхното творчество, изработено под ръководството на преподавателите им. Нека си пожелаем да бъдем будни, съзнателни и родолюбиви и да запазим и предадем нататък завещаното ни от предишните поколения!

Прочети още: ...

Нa 10.05.2017г. в младежкия фестивал на изкуствата „София твори“ - 2017 училищният хор „Cantico” се класира на 3 място в категория "Вокално изкуство до 14г."

Участието на хора за тази учебна година приключи с празника на СО - район "Слатина" “Свети Дух“, в който се представиха всички училища и детски градина в района.

Прочети още: ...

Училищният хор с художествен ръководител г-жа Боянка Спасова, сформиран в началото на учебната година, вече има първите си изяви.

Прочети още: ...

Представяме ви страницата на г-жа Магдалена Бояджийска - учител в 31 СУЧЕМ по История и цивилизация и философски цикъл.

Прочети още: ...

Гергана Георгиева Янева и Петя Николаева Попова от 10 "Г" клас в 31 СУЧЕМ "Иван Вазов" дариха наскоро косите си за перуки за онкоболни чрез салон за перуки "Магама".

Прочети още: ...

Наука

Спорт, изкуство